lion-beach

Sponsoring Lion Beach

Sponsorproject

Lionsnorthseabeachgolf

Sponsoring Lion Beach

Wat een schitterende, zonnige dag was het op het strand van Renesse! Deze prachtige dag stond voor de teams en Lionsclub Schouwen-Duivenland niet alleen in het teken van sport en ontspanning, maar juist ook in het teken om een bijdrage te leveren aan het goede werk van onze lokale en internationale goede doelen.

Teams van enthousiaste deelnemers, gulle sponsoren en betrokken leden van de Club van 100 kwamen samen om dit evenement tot een groot succes te maken. Maar de echte winnaars waren de goede doelen die Lionsclub Schouwen-Duiveland ondersteunt.

Het evenement bracht een indrukwekkende € 44.000,- op, wat een substantiële bijdrage zal leveren aan het verbeteren van levens en het bevorderen van welzijn voor velen.

Deze dag was een prachtig voorbeeld van dat als we gezamenlijk de schouders ergens onder steken we in staat zijn een positieve verandering te bewerkstelligen. Lionsclub Schouwen Duivenland wil iedereen hartelijk bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement, van degenen die hebben deelgenomen aan het golfen tot de gulle sponsoren en leden van de Club van Honderd. Samen hebben jullie laten zien dat ware grootsheid schuilt in het helpen van anderen. Het is een dag om niet te vergeten!

Bron: Lionsnorthseabeach

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl