wintersachilder

Winterschilder

Het is tijd voor de Winter Schilder, of het nu binnen of buiten schilderwerk is.

Kwaliteitsschilderwerk in de winter

Regen, wind en de zon hebben invloed op de kwaliteit van uw kozijnen en deuren. Daarom is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Buitenschilderwerk zoals het lakken van kozijnen of uw voordeur, kan tegenwoordig ook heel goed uitgevoerd worden in de winter. Onder de juiste omstandigheden, met de juiste materialen en voldoende afscherming kunnen wij ook in de wintermaanden voor u aan het werk. Maar ook binnen in uw woning of bedrijfspand is bescherming van hout en muren belangrijk. Voorkom scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring met een frisse opknapbeurt.

Ontdek hoe de Winterschilder van Schults Nederland u kan helpen. Profiteer van kwaliteitsschilderwerk én een laag BTW-tarief (voor schilder- en onderhoudswerk aan woningen ouder dan twee jaar geldt het btw-tarief van 9%). Goed voor uw portemonnee en voor een goede conditie van uw huis of pand.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl