banner-wandafwerking

Wandafwerking

Kiest u voor behang of voor stucwerk? De mogelijkheden in wandafwerking zijn eindeloos. Wij kunnen u helpen een keuze te maken alsook de gewenste wandafwerking te realiseren. Of het nu gaat om een
kantine, kleedkamer, kantoor, kasteel of uw eigen woning. Elke ruimte verdiend de beste wandafwerking.

Superscan behang

Zo is er Superscan of glasweefselbehang waarmee bijna alle kleine oneffenheden of gebreken weggewerkt kunnen worden. Het is flexibel, veelzijdig, sterk, gemakkelijk te verwerken én milieuvriendelijk. Superscan biedt veel mogelijkheden voor originele architectonische oplossingen en vormt een uitstekende basis voor verschillende schildertechnieken. Na het aanbrengen (of eventueel later) kan het in elke gewenste kleur geschilderd worden.

De Superscan is in diverse motieven leverbaar. Wij kunnen diverse stalen gratis naar u verzenden, dan kunt u de structuur mogelijkheden en afwerking in diverse kleuren met eigen ogen zien. Superscan
bestaat namelijk uit natuurlijke materialen die veredeld en verwerkt zijn tot een universeel structuurweefsel. Dat maakt Superscan zo uitermate geschikt voor de moderne, rationele bouwmethoden. En, daarom blijft het even levendig en krachtig als de natuur zelf. Naast de Superscan kunnen wij natuurlijk ook wanden afwerken met regulier behang. Ook hierbij heeft u volop keuze uit diverse motieven, patronen en kleuren.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl