banner-schilderwerk

Onze Medewerkers

Hans Schults

Hans Schults

Functie : Algemeen Directeur

Als 17 jarige begonnen in het bedrijf van mijn vader, nu meer dan 36 jaar later in de functie van algemeen directeur verantwoordelijk voor het bedrijf. Samen met het team van medewerkers werken we met plezier aan het verwerven van projecten, het onderhouden van klantrelaties en het verwerven en behouden van goede medewerkers voor de uitvoering van onze werkzaamheden. Sinds 2020 woon ik in Barendrecht en werk vanuit de kantoren Zierikzee, Zevenbergen en Barendrecht.

Djino

Djino Sadhoeram 

Functie : Projectleider

Hallo ik ben Djino Sadhoeram, Ik ben 30 jaar werkzaam bij Schults Nederland. 
Mijn functie is projectleider. Ik begeleid voornamelijk nieuwbouwprojecten.  
Sinds kort ook groot onderhoud/renovatie en particuliere werkzaamheden. 

Danny

Danny Ajodhia

Functie : Projectleider

Mijn naam is Danny Ajodhia en  sinds 2018  werkzaam bij Schults Nederland. 
Binnen Schults Nederland is mijn functie Projectleider Nieuwbouw , Groot onderhoud/ Renovatie en stuur ik met ons team ook de particuliere werken aan. Die werken die ik begeleid liggen voornamelijk in de randstad en werk ik  vanuit onze vestiging in Barendrecht .

jacoline

Jacoline Bil-van Utrecht

Functie : Projectsecretariaat.

Belt u naar Schults, dan is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Samen met Veri verzorg ik vanuit ons kantoor in Zierikzee het projectsecretariaat. Wij mogen klanten en collega’s op tijd van de juiste informatie te voorzien of in contact te brengen met de juiste persoon. Alle aanvragen en opdrachten komen wel een keer langs ons bureau, waar wij bijvoorbeeld een offerte of orderbevestiging opstellen, of zorgen voor een veiligheidsplan of een uitvoeringsdossier. Ik ben praktisch ingesteld en heb er plezier in anderen verder te helpen. Daagt u mij gerust uit!

iwan

Iwan Pankow

Functie : Hoofd Bedrijfsbureau.

Met vragen op het gebied van advisering, opnames, calculatie, verkoop, werkvoorbereiding, planning, projectbegeleiding en veiligheid kunt u bij mij terecht. Een veelzijdige job die ik al bijna 40 jaar mag vervullen binnen ons familiebedrijf. Als ik de vragen niet direct kan beantwoorden dan zoek ik intern naar een antwoord en kom er volgens afspraak op terug. Vele bestaande opdrachtgevers mag ik regelmatig begroeten, indien u als nieuwe potentiële klant met mij wilt kennismaken dan hoor ik dat graag.

Dick

Dick Schults

Functie : Directeur spuiterij

Met veel plezier werk ik al meer dan 41 jaar in ons bedrijf.
We werken met een zeer leuk en goed team en zeer goede werknemers om mij heen waardoor wij betrouwbaarheid en kwaliteit kunnen leveren.
Lakspuitwerk is erg leuk om te doen ik werk hier zelf een aantal dagen in mee daarnaast ondersteun ik het Vastgoedonderhoud en Schildersbedrijf waar ik kan met werk voorbereidingen, planning en alles wat op mijn pad komt.

jan

Jan Vis

Functie : Algemeen binnendienst medewerker

Mij naam is  Jan Vis en ik ben in 1978  als “broekie” van 16, nog in het oude kantoor in de binnenstad van Zierikzee
begonnen als receptionist en door de jaren heen gekomen tot mijn huidige functie. Deze beschrijf ikzelf altijd als “Algemeen binnendienst medewerker”, dit door de diversiteit van mijn werkzaamheden. Deze omvatten o.a. coördinator van de materieeldienst, magazijnmedewerker, inkoper van de materialen tbv de uit te voeren werken, wagenparkbeheerder en verwerker van een gedeelte van de inkoopfacturatie i.o.m onze boekhouding. Ook ben ik regelmatig als telefonist aan het werk.

leon

Léon Quik

Functie : HR en backoffice

Hoi ik ben Léon Quik, sinds 2 jaar werkzaam bij Schults Nederland in de functie van HR functionaris.
Ik ben verantwoordelijk voor het hele proces in het HR werkveld. Dus vanaf het moment dat er een vacature is ontstaan tot aan het moment dat er een collega met pensioen gaat of ons mooie bedrijf verlaat. Je moet dan denken aan opleidingen, verzuim en een luisterend oor bieden, aan alle 50 medewerkers welke allemaal hun specifieke eigenschappen hebben.

Martin

Martin Klein

Functie : Hoofd financiële administratie

Aangenaam, ik ben Martin Klein en ben reeds enkele jaren met veel plezier en inzet werkzaam in de financiële administratie bij Schults Nederland.
Ook ik zal ervoor zorgen dat u als klant centraal staat en draag zorg voor een accurate en correcte verwerking van de financiële afwerking van de diverse projecten. Heeft u vragen hierover dan kunt u mij vijf dagen in de week vinden op ons mooie kantoor in Zierikzee.

bart

Bart de Vries

Functie : Accountmanager

Mijn naam is Bart de Vries, als accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten in geheel zuid west Nederland.
Ik houd mij vooral bezig met het voortraject, betreft inkomende project aanvragen, het managen van calculatie werkzaamheden en de directe verkoop van onze diensten.
Mocht u een afspraak willen maken om kennis te maken de mogelijkheden te bespreken kunt u mij bereiken
op 06 57 37 59 07.

yardin

Yardin van de Panne

Functie : Calculator / Werkvoorbereider

Werkzaam binnen Schults Nederland sinds 2009. Hiervoor was ik 4 jaar werkzaam bij Schults via de vakopleiding schilderen. Na mijn opleiding heb ik binnen het bedrijf de mogelijkheid gehad om van schilder door te groeien tot mijn huidige functies. Mijn functies binnen Schults Nederland zijn op dit moment: adviseur RGS, calculator onderhoud, werkvoorbereider en naast deze werkzaamheden begeleid ik nog enkele onderhoudsprojecten. Heeft u vastgoed wat u graag goed onderhouden wilt hebben maak ik graag kennis met u!

veri

Veri van der Leij-Maquelin

Functie : salarisadministrateur / projectsecretaresse

Sinds januari 2019 werk ik met veel plezier bij Schults Nederland.
Met mijn collega Jacoline werk ik samen op ons projectsecretariaat in Zierikzee waar wij de vraagbaak zijn voor klanten en collega’s. Naast het projectsecretariaat ben ik verantwoordelijk voor de loonadministratie binnen ons bedrijf.

Remy Sluimers-schultsnederland

Remy Sluimers

Functie : Controller

Sinds 2018 ben ik (parttime) werkzaam binnen Schults Nederland als controller.
Tezamen met Martin verantwoordelijk voor de juiste verantwoording van de administratie en informatievoorziening. Daarbij zijn wij continue op zoek
naar verbetermogelijkheden in het kader van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit binnen de onderneming.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl