onderhoud-overheid

Overheid

Van woningbouwverenigingen, overheid en aannemers tot particuliere woningeigenaren in heel Zuidwest Nederland. Wij verzorgen voor elke soort opdrachtgever een mooi staaltje vakmanschap, altijd precies op maat.

Wij denken graag met u mee.

Preventief onderhoud, dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud maar ook groot onderhoud; wij zetten er ons dagelijks voor in. Maar naast onderhoud kunnen wij u ook terzijde staan bij een renovatie of bij nieuwbouw. Wij denken graag met u mee om de kwaliteit, het comfort en de levensduur van uw gebouw naar een hoger niveau te tillen.

Bij ons staat duurzaamheid centraal

Bij de inzet van ons personeel wordt er gekeken wie logistiek gezien het voordeligst het werk kan uitvoeren maar ook in onze adviezen en onderhoudsplannen wordt er gewerkt met het meest efficiënte en duurzaamste product. Bijvoorbeeld producten waarbij zo min mogelijk schadelijke stoffen vrijkomen en/of zo min mogelijk afval oplevert.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl