banner-spuittechniek

Spuittechnieken

Het verspuiten van verf op plafonds, wanden, kozijnen of (lift) deuren. Alsook spuitpleisters en spack op wanden en plafonds. Dat is al tientallen jaren onze specialiteit. Wij zijn in staat om een totaalpakket in afwerking aan te bieden.

Spackspuitwerk

Wij brengen gemiddeld per jaar op meer dan 100.000 m2 structuurpleister aan. Voor nieuwbouw of tijdens onderhouds projecten, in verschillende kwaliteiten en kleuren.

Stukadoorswerk

Dit kunnen we doen op beton, gips en andere steenachtige elementen.

Eigen spuiterij

Binnen onze vestiging Zierikzee Zierikzee bevindt zich ook een spuiterij waar kleinmetaal behandeld kan worden. Metalen onderdelen worden hier op kleur gespoten en eventueel gezeefdrukt. Zo is het apparatuur van Delta Elektronika in onze spuiterij behandeld. Door de hoge productiesnelheid kunnen we maar liefst 500 producten per dag leveren!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl