banner-subsidie-schilderwerk

Particulier

Als woning eigenaar wilt u een goed onderhouden woning om ervoor te zorgen dat de woning er altijd netjes bij staat. Hierbij wilt u zeker zijn van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Schults Nederland kan er een totaalplaatjegemaakt worden voor al het onderhoud. Hiermee nemen wij de complete zorg uit handen en bent u ervan verzekerd dat het resultaat altijd het gewenste is. Wij werken volgens het Kwaliteits Beheers Systeem (KBS) en zijn aangesloten bij Planbuilding.

Hoe dit werkt?

Middels een vaste werkwijze wordt alles systematisch nagelopen en, wanneer gewenst, opgenomen in een onderhoudsplan. Op deze manier weet u vooraf wat moet worden uitgevoerd en welke investeringen daarmee gepaard gaan. Vooraf bepalen we gezamenlijk wat het gewenste resultaat moet zijn. Middels een speciaal systeem wordt dit dan periodiek aan u gerapporteerd.

Schults Nederland is lid van Planbuilding waardoor met continuïteit garantie een abonnement kan worden afgesloten. Het onderhoud wordt volgens de KBS methode opgenomen, geoffreerd en uitgevoerd.

Meer Jaren Onderhoud

Onderhoud op tijd uitvoeren zorgt voor lagere kosten! Schults Nederland werkt op het gebied van Meer Jaren Onderhoud (MJO) met een systematiek waarbij uw gemak voorop staat. Maar nog veel belangrijker is dat het u geld oplevert: MJO geeft een besparing op onderhoudskosten van 19-53% over 10 jaar. Hiervan heeft de Stichting Bouwresearch een studie gemaakt in samenwerking met de schildersbranche

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Algemene voorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden Schults Nederland
Algemene onderhoudvoorwaarden Schults consumenten

gezicht-11

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Yardin van de Panne
0111 414 065
info@schultsnederland.nl