banner-schilderwerk

VVE

Als Vereniging van Eigenaars (VvE) moet u onderhoud plegen aan het appartementencomplex. Hierbij wilt u zeker zijn van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Schults Nederland kan er een totaalplaatje gemaakt worden voor al het onderhoud. Hiermee nemen wij de complete zorg uit handen en bent u ervan verzekerd dat het resultaat altijd het gewenste is. Wij werken namelijk volgens resultaatgericht vastgoedonderhoud (RGVO), volgens het Kwaliteits Beheers Systeem (KBS) en zijn aangesloten bij Planbuilding.

Schults Nederland te zien bij Holland van boven op SBS6

In de zomer van 2020 was SBS6 op bezoek bij Schults Nederland, een korte bedrijfsfilm gemaakt in Zevenbergen bij een VVE. In de film van 2 minuten komt eigenlijk voorbij waarvoor u bij Schults Nederland terecht kan en hoe dat in zijn werk gaat.
Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Hoe dit werk?

Middels een vaste werkwijze wordt alles systematisch nagelopen en, wanneer gewenst, opgenomen in een onderhoudsplan. Zo kunnen wij bij Schults Nederland de gehele buitenschil van het vastgoed onderhouden en monitoren over een van bijvoorbeeld 10, 15 of 25 jaar. Op deze manier weet u vooraf  wat moet worden uitgevoerd en welke investeringen daarmee gepaard gaan. Vooraf bepalen we gezamenlijk wat het gewenste resultaat moet zijn. Middels een speciaal systeem wordt dit dan periodiek aan u gerapporteerd.

Meer Jaren Onderhoud

Onderhoud op tijd uitvoeren zorgt voor lagere kosten! Schults Nederland werkt op het gebied van Meer Jaren Onderhoud (MJO) met een systematiek waarbij uw gemak voorop staat. Maar nog veel belangrijker is dat het u geld oplevert: MJO geeft een besparing op onderhoudskosten van 19-53% over 10 jaar. Hiervan heeft de Stichting Bouwresearch een studie gemaakt in samenwerking met de schildersbranche.

MJO is een overeenkomst op basis van een abonnement, bijna vergelijkbaar met bijvoorbeeld het abonnement bij een krant. Eenvoudig en snel te beëindigen. Daarbij is het abonnement gebaseerd op vertrouwen van beide kanten.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl