banner-schilderwerk

Schilderwerk

Bent u op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf in Zuidwest Nederland? Dan kunnen wij u vast verder helpen. Wij  bieden namelijk schilderwerk in de breedste zin van het woord. Houtwerk, wanden  of plafonds maar ook staalconstructies of gevels zijn ondergronden die wij kunnen voorzien van een beschermende (gekleurde) laag.

Binnenschilderwerk of buitenschilderwerk

Het schilderen van uw woning of pand is niet alleen belangrijk voor een gemakkelijk en grondig onderhoud; Het is vooral ook van groot belang voor het behoud en de levensduur van het materiaal. De verf is namelijk een essentiële bescherming tegen o.a. vuil en vet of tegen regen en zon.

Aandacht en ervaring is hetgeen wat u van ons kunt verwachten wanneer wij voor u buiten- of binnenschilderwerk aan de slag gaan. Ook kunnen wij de staat van uw woning onderzoeken en de nodige voorzorgsmaatregelen of reparaties treffen om de duurzaamheid van het schilderwerk te garanderen.

Kwaliteit, duurzaamheid en garantie

Schults Nederland staat voor goede kwaliteit. En hoewel kwaliteit in schilderwerk pas na een aantal jaar echt zichtbaar wordt, kunnen wij u wel uitleggen waarom ons schilderwerk duurzaam is. Dit heeft grotendeels te maken met vakmanschap: het selecteren van de juiste persoon, het werken in de beste omstandigheden én met de juiste materialen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl