banner-maatwerk

Maatwerk

Houtreparatie, het plaatsen van vloeren, glas of energiezuinige maatregelen; wij kunnen u helpen een scala aan maatwerkoplossingen. Want naast schilderwerk, het plaatsen van dubbel glas, gevelreiniging etc. hebben wij nog veel meer in huis om uw huis of gebouw zo aangenaam mogelijk te maken.

Houtreparatie en deelvervanging

Het repareren van houtschade en het vervangen van aangetaste onderdelen, voordat er aan het schilderwerk begonnen gaat worden is noodzakelijk. Verf komt alleen goed tot zijn recht op een gezonde en schone ondergrond. Het repareren van houtschade is een specialiteit waarvoor veel vakkennis nodig is.

Het product waarmee gewerkt moet worden, is meestal een twee componenten producten. Na droging van de producten worden de plaatsen voorbehandeld waarna het geheel weer kan worden overgeschilderd.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl