banner-schilderwerk

Beschermen en behouden

Vastgoed duurzaam beschermen en behouden

Wanneer onderhoud op tijd wordt uitgevoerd, zijn de kosten lager en is uw VvE, woning of bedrijfspand (alle seizoenen) zo goed mogelijk beschermd. Daarbij zult u minder snel voor verrassingen komen te staan. Bij Schults Nederland kunt u altijd terecht voor vragen over duurzame maatregelen, onderhoudsabonnementen en het maken van een onderhoudsplan.

“Wij denken graag met u mee om de kwaliteit, het comfort en de levensduur van uw woning of gebouw
naar een hoger niveau te tillen.“

Planbuilding

Schults Nederland is aangesloten bij Planbuilding. Dat is een landelijk dekkend netwerk van lokale specialisten die onderhouds- en herstelwerkzaamheden uitvoeren over heel Nederland. Hiermee weet u zeker dat het onderhoud van uw VvE, woning of bedrijfspand professioneel geregeld is. Planbuilding kan namelijk ingezet worden voor advies, de daadwerkelijke schilderbeurt maar ook voor een planmatige totaalaanpak van onderhoud aan objecten. Het gaat hier dan om meerjarig onderhoud, eventueel op abonnementsbasis waarbij er 100% garantie is op de werkzaamheden gedurende de gehele looptijd.

  • Al vanaf € 1,50 per dag
  • Vast bedrag per maand
  • Lokaal vakmanschap
  • Garantie op werkzaamheden

Meer weten over het overzichtelijke Planbuilding systeem? Neem dan een kijkje op de Planbuilding website of vraag het aan ons.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl