omnium2

Omnium Goes

Innovatief sportcentrum Omnium

Opdrachtgever Aannemingsbedrijf Fraanje, Lewedorp

Omnium Goes

GOES – Omnium is de nieuwe naam voor Sportpunt Zeeland. Het complex omvat o.a. een zwemparadijs, tropisch bos, kinderdagverblijf, camping en diverse sporthallen waaronder een turnhal. Het complex is medio 2014 geopend en hoopt 80.000 bezoekers per jaar binnen te halen. Maar voor het zover was, moest er nog heel veel gebeuren: slopen, (ver)bouwen, renoveren en uitvoeren van nieuwbouw.

Als eerste werd een geheel nieuwe Topsporthal gebouwd. Op de plaats van de oude sporthal en naast het zwemparadijs werd het Regenbos gerea- liseerd. Daarna werd het zwembadgedeelte gestript, vernieuwd en uitgebreid. Nieuwe gevels en dakbedekking en de bestaande aluminium kozijnen werden vervangen door nieuwe kozijnen met triple glas. In opdracht van Aannemingsbedrijf Fraanje verzorgde Schults de afwerking van het geheel. Van binnenschilderwerk tot behangwerk en vloercoating en van het aanbrengen van de beglazing in het zwembad tot het behandelen van de stalen kolommen, puien en koven. Ook concentreerde Schults zich op het fijnere werk: kunstenaar en oud-medewerker Loek Tres bracht twee mooie schilderingen aan van dieren en bomen op de wanden bij het peuterbad en de speelhoek.

Het complete project werd volgens een zeer strakke planning in fasen uitgevoerd en waar kon, bleef het complex in bedrijf. Met gemiddeld vijf men- sen van Schults Schilders werd er hard gewerkt om het Omnium voor het toeristenseizoen piekfijn klaar te hebben. Het is een schitterend complex geworden waar innovatieve maatregelen zijn getroffen om het energieverbruik te verminderen.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl