BLHwebsitevoorkantgr

De Eilanden Berkel en Rodenrijs

Strakke planning de Eilanden BERKEL EN RODENRIJS.

Opdrachtgever Vorm Bouw

De Eilanden Berkel en Rodenrijs

In de groene wijk Meerpolder te Berkel en Rodenrijs is het project De Eilanden verrezen. Vorm Bouw bouwde 48 huurwoningen en 32 koopwoningen, waarvan veel tuinen grenzen aan het water. Schults Schilders heeft het binnen- en buitenschilderwerk en het behangwerk van deze woningen uitgevoerd. Vooral de planning was een uitdaging: er moesten 10 woningen per week worden opgeleverd. Mede dankzij de fijne samenwerking met de uitvoerder van Vorm Bouw, Pierre van Og, hebben we deze strakke planning weten te halen. Inmiddels is de volgende fase van dit project in ontwikkeling. We hopen de samenwerking met Vorm Bouw opnieuw aan te kunnen gaan.

Eilanden van Berkel ligt in de groene Berkelse wijk Meerpolder en bestaat uit vijf schiereilanden met elk 16 complete en betaalbare eengezinswoningen. Twee eilanden – 32 woningen – zijn door Blauwhoed verkocht. De andere drie eilanden zijn verhuurd in het vrije sector huursegment.

De eengezinswoningen hebben een woonoppervlak van ten minste 107 m2, standaard drie slaapkamers en een ruime, vrij in te delen zolder. De woningen liggen aan een riante voortuin met berging en een ruime achtertuin met steiger aan het water. De koopwoningen werden opgeleverd met een complete Bruynzeel-keuken met luxe inbouwapparatuur en inclusief sanitair en tegelwerk.

Blauwhoed ontwikkelde Eilanden van Berkel voor starters en (jonge) gezinnen die graag compleet en betaalbaar in Berkel en Rodenrijs wonen. Het project werd binnen enkele maanden volledig verkocht.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl