botersloot-rotterdam

BOTERSLOOT Rotterdam

BOTERSLOOT Rotterdam

BOTERSLOOT

“In opdracht van Vink en Veenman mogen wij het schilder, saus en behangwerk uitvoeren.
Wij zijn er  trots op dat wij deel mogen maken van dit project.
Er zitten heel wat uitdagingen in het werk maar, gezamenlijk in goed overleg met elkaar en onze opdrachtgever krijgen wij het met zijn allen aardig op de rit.
Het resultaat mag er tot nu zijn. De Opdrachtgever is tevreden over de geleverde werkzaamheden.”

White House Development B.V. gaat het gebouw van de voormalige Spaarbank te Rotterdam, gelegen aan de Botersloot 23 tot en met 27 in Rotterdam, transformeren tot een hotel. Borealis Hotel Group B.V. zal hier met het nieuwe hotelconcept “Motto by Hilton” het hotel met 108 kamers gaan runnen. Hilton richt zich met het nieuwe brand voornamelijk op hoofdsteden als Londen, Parijs, Dublin, New York en Tokyo en omschrijft het “Motto by Hilton” concept als een M I C R O – H O T E L met een U R B A N V I B E op hoog stedelijke locaties voor de urban travelers.

Op dit moment zijn er diverse Motto by Hilton hotels in ontwikkeling in de wereld (Londen, San Francisco) en deze locatie aan de Botersloot in Rotterdam zal de eerste Motto by Hilton op het Europese vasteland zijn dat zijn deuren zal openen in 2022. Architectenbureau deRAB heeft in samenwerking met Hugo Interieurvormgeving het hotel ontworpen.

Iwan-contact-pagina

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl