Maatwerk met Schults Nederland

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat.
En u ontvangt vooraf offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan..

schults-nederland-home-70-jaar-ervaring

kortingen en subsidies

Schults Nederland heeft verschillende kortingen ter bevordering van het winterwerk

De winterschilder
Wanneer u schilderwerk door ons laat uitvoeren in de winter, dit zijn voor ons alle maanden waar de R in zit, dan kunnen wij u voordelige kortingen aanbieden. Dit geldt voor alle opdrachtgevers van particulier tot Verenigingen van Eigenaren en van aannemer tot bungalowpark. Dus niet alleen voor onderhoudsschilderwerk maar ook voor de nieuwbouw zijn nu voordelige kortingen mogelijk.

Daarnaast geldt dit voor al het schilderwerk, dus zowel voor binnenwerk maar ook voor buitenwerk. Neem contact op voor meer informatie.
Winterschilder? Bepaal zelf uw korting !
Onder het motto "bepaal zelf uw korting" krijgen leden van Vereniging Eigen Huis in de winterperiode de volgende kortingen:

  • November - 5%
  • December - 10%
  • Januari - 15%
  • Februari - 20%
  • Maart - 15%

Het buitenschilderwerk is tegenwoordig in de winter zeer goed mogelijk. Dit is mogelijk door enerzijds gebruik van afschermingen en anderzijds gebruik van doorwerklakken. De afschermingen kunnen geheel op maat aangebracht worden naar gelang de wensen van opdrachtgevers en bewoners. Zo kunnen enkele te behandelen delen ingepakt worden, maar ook complete appartementencomplexen en woningen. Door de afschermingen blijft de temperatuur goed genoeg om te kunnen schilderen. Ook kunnen er eventueel 'heaters' geplaatst worden tussen de afschermingen en de woningen, om de temperatuur nog verder te verhogen. Door het gebruik van (milieuvriendelijke) doorwerklakken, die speciaal vervaardigd zijn voor gebruik bij lage temperaturen, kan hetzelfde kwalitatieve resultaat neergezet worden als in de zomerperiode.

Wanneer u een project in de winterschilder periode wilt laten uitvoeren geef dit aan bij de offerteaanvraag, dan vermelden wij de winterschilderkorting in de offerte.