banner-keuken

Keukenmontage

Ook voor het monteren of renoveren van een keuken kunt u bij Schults Nederland terecht. Wij hebben ervaring met het plaatsen van zeer grote keukens, maar ook met de huis-tuin-en-keuken keukens.

Ook voor het monteren of renoveren van keukens kunt u bij Schults Nederland terecht. Of het nu gaat om een luxe keuken of een meer standaard keuken, bij een particuliere klant of op projectbasis voor
aannemers en wooncorporaties. Wij hebben de juiste monteurs, loodgieters en installateurs in huis om uw keuken(s) te plaatsen.

Het is ook mogelijk om de keuken via Schults Nederland te bestellen, te leveren en te laten monteren. Wij voeren de gerenommeerde merken als Nobilia, Bruynzeel, Keller en Bribus. Schults Nederland zorgt ervoor dat het leveren én het monteren van de keuken nauwkeurig op elkaar afgestemd worden!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Group 6@2x

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl