banner-glaswerk

Glaswerk

Schults Nederland is bekend met alle soorten glastoepassingen. Zo werken wij met diverse soorten dubbelglas, maar ook veiligheidsglas kan door ons geleverd en geplaatst worden. Dan kunt u gelijk gebruik maken van onze schilderwerken of spuittechnieken voor het kozijn.

Dubbelglas

Tegenwoordig wordt er bijna geen enkel glas meer geplaatst, dubbelglas is in populariteit gegroeid sinds de milieubewustwording. Naast verminderen van geluidshinder, het verbeteren van het wooncomfort is de besparing op stookkosten – en daarmee ook milieubesparing – een belangrijke reden om te kiezen voor dubbele beglazing. Denk aan normaal dubbelglas (standaard), HR+ Kwaliteit dubbele beglazing of HR++ Kwaliteit dubbele beglazing. Ook leveren wij dubbelglas met kunststof roeden, reeds in het glas gemonteerd. Door het juiste hoogrendementsglas (HR) te nemen in combinatie met kunststof of aluminium kozijnen isoleert u uw huis of gebouw nog beter.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is een overkoepelende term waaronder o.a. gelaagd en gehard glas valt. Wij kunnen dit ook leveren en plaatsen. Wanneer veiligheidsglas nodig is? Binnen de NEN3569 Norm voor beglazing is opgenomen dat ruiten met een lagere positie dan 85 cm van de grond van veiligheidsglas of gelaagd glas dienen te zijn. Dat is verplicht. Mocht je per ongeluk tegen een raam stoten of tegen een deur leunen, dan heb je met veiligheidsglas een veel kleinere kans dat het glas breekt. Bij het
opstellen van de offerte kijken wij meteen met u mee of er aan de veiligheidseisen voldaan wordt.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem
direct contact met ons op voor meer informatie of advies.

In de offerte staan werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Deze afspraken komen wij graag na.  Particuliere opdrachtgevers bieden wij de garantie volgens de ‘ OnderhoudNL Garantie’ en voor bedrijven, VVE, woningbouwverenigingen, aannemers en overheden hebben wij service en garantie precies op maat.

Group 6@2x

Heeft u vragen over het schilderwerk van Schults Nederland?

Neem dan contact op met Iwan, hij hoort graag van u.

Iwan Pankow
0111 414 065
info@schultsnederland.nl