Maatwerk met Schults Nederland

Wij vertalen uw wensen en eisen naar een mooi staaltje vakmanschap, precies op maat.
En u ontvangt vooraf offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan..

schults-nederland-home-70-jaar-ervaring

behang en wandbekleding

Misschien maken we het ons wel erg gemakkelijk als we Superscan de meest ideale wandbedekking noemen, toch herhalen we alleen wat deskundigen er over zeggen. De architect waardeert de creatieve mogelijkheden, technische voordelen en lange levensduur van Superscan.

De vakman benadrukt het gemak waarmee het kan worden aangebracht, gesneden en verwerkt. De schilder praat over het absorberend vermogen, de houdbaarheid en de stabiele ondergrond. De huiseigenaar tenslotte heeft het meeste profijt van Superscan. Het blijft immers lang mooi, is eenvoudig op te knappen en verhoogt de waarde van het pand. Superscan bestaat uit natuurlijke materialen die zijn veredeld en verwerkt tot een universeel structuurweefsel. Dat maakt Superscan zo uitermate geschikt voor de moderne, rationele bouwmethoden. En, daarom blijft het even levendig en krachtig als de natuur zelf.

 

De voordelen van Superscan
Het is flexibel, sterk en gemakkelijk te verwerken. Veelzijdig en milieuvriendelijk! Het biedt veel mogelijkheden voor originele architectonische oplossingen en vormt een uitstekende basis voor verschillende schilders technieken! In onze showroom zijn diverse stalen aangebracht waarop de afwerking is te zien in zijn opbouw en in diverse kleuren. De Superscan is in diverse motieven leverbaar.

Wilt u direct meer informatie, bel 0111 414065

ekotex

Bent u:
• VVE lid of bestuurder
• Woning beheerder
• Bouwbedrijf
Kijk voor besparend vastgoedonderhoud

Komt u in aanmerking voor subsidie?

Lees alles over kortingen en subsidies voor woningeigenaren

schults-nederland-review-laurens-priester

(review)

“Mijn jaren dertig huis met stijlelementen hebben ze geweldig geschilderd”

Lourens Priester